Muziek & Dj's

Disco & House

Bij de OZO Dansfeesten in kun je dansen op twee verschillende dansgenres. Daarvoor hebben we de beschikking over de Kleine Danszaal boven en de prachtige entree/hal met mooie zuilen beneden. In de hal gaat de muziek ’terug in de tijd’. Terug naar muziek van de jaren ’80, ’90 en ’00 met zeker ook uitstapjes naar muziek van NU.

De een noemt het Retro, de ander noemt het Disco/Soul en weer een ander noemt het Dance Classics. Feit is dat veel van de toen gangbare sounds voorbij zullen komen, inclusief vleugjes Salsa, Funk, Nederpop en Guilty Pleasures. Kortom een mooie MiXX met een knipoog naar de herkenbaardere hitjes van tegenwoordig. 

Noot van de organisatie: als organisatie willen we de dj’s hun 'eigen ding' laten doen en niet in detail sturen op de muziek. Daardoor kan het gebeuren dat er zo nu en dan muziek voorbij komt dat niet helemaal van je gading is. Wanhoop dan niet!! Waarschijnlijk is het volgende nummer weer wel dat lekkere nummertje waar je zo heerlijk op kunt dansen. Mocht de dj toch niet helemaal 'in jouw straatje draaien', neem dan even een pauze en kijk op het dj-schema (dat op veel plaatsen ophangt) zodat je weet wanneer de volgende dj zal gaan draaien. Vaak draaien er 3 tot 4 dj 's per avond.
Een alternatief is dat je de dj via een Whats app berichtje laat lezen wat je graag zou willen horen. Dat is nog geen garantie dat het voorbij komt… maar de dj zal proberen rekening te houden met wensen uit de zaal.

De muziek in de benedenzaal is onderscheidend van de muziek in de bovenzaal waar de nadruk van de muziek ligt op allerlei verschillende soorten House ritmes: Oldskool House, Deephouse, Disco- en Soulful House.
House van nederlandse bodem mag hierin niet ontbreken. Luister eens naar ‘Stap voor Stap’ van Kav Verhouzer & Sjaak. Laat je verrassen!

Wat betreft geluid & decibellen: met een grote regelmaat wordt het volume gedurende de swingavond gecontroleerd opdat deze niet te hard staat en de grens van het toelaatbare niet overschreden wordt!!
Vind je het volume alsnog te hard, meld dit dan bij de geluidstechnicus achter in de zaal of bij een van de OZO medewerkers, herkenbaar aan een gele badge op het T-shirt. Evt. zijn aan de kassa oordopjes verkrijgbaar, maar dit zou niet moeten hoeven…..!!