Spelregels

Bij OZO dansfeesten gelden in het kader van veiligheid enkele 'huisregels’:

 • Roken
  Roken is alleen toegestaan op het balkon van de Keizer Karel Foyer, 1e etage. Dit geldt voor alle vormen van roken: sigaret, sigaar, e-sigaret etc.
 • Roken aan de ingang is niet toegestaan!! 
  De deuren staan open en door de ’trek’ die ontstaat gaat het hele gebouw naar sigaretenrook ruiken. En dat willen we voorkomen.
  Wanneer je toch bij ingang van het gebouw je sigaret wilt roken, dan graag op geruime afstand: minimaal 25 meter!!

 • Drugs
  In en om het gebouw zijn drugs verboden.

 • Glas & Drank niet op de dansvloer.
  Bij OZO dans je op een schone, droge en glasvrije vloer.
  We vragen bezoeker hun drankje in de lounge of aan de rand van de dansvloer op te drinken. 
  Overal staan banners met deze mededeling. Ben je per ongeluk toch met je drankje op de dansvloer kan het zijn dat één van onze gastheren je vragen toch even naar de zijkant van de vloer te gaan.
  Om te voorkomen dat drank en/of glas op de dansvloer terecht komt en deze in een glijbaan verandert, verzoeken we dringend om op de dansvloer zelf niet te drinken! M.a.w. als je danst, laat dan je drankje op tafel staan!  
   
 • Schoenen aan.
  Op ons speciale verzoek schenkt de Vereeniging drank in glas. Mocht er per ongeluk iets stukvallen zijn we blij dat je je schoenen aan hebt. Dus I.v.m. het gevaar van glas op de dansvloer raden we dansen op blote voeten af.
   
 • Trap
  In verband met een veilige doorgang het middenpad van de trap in de hal vrijhouden. 

Er zijn de gehele avond allervriendelijkste gastheren van Alert Beveiliging aanwezig om mee te helpen de spelregels in acht te houden. Je herkent ze meteen, het zijn de heren in het zwart, met redelijk stevige schouders… 😉